Villkor

Det är ofta mycket att tänka på inför ett matarrangemang. Så kan det åtminstone kännas, eller hur? Vi är vana att lösa de problem som du kanske upplever för första gången. Och vi gör det gärna.

Personal

Behöver ni personal så hjälper vi gärna till. Vi räknar med en serveringspersonal på 15 gäster vid en sittande middag och en personal på ca 25 gäster vid buffé eller cocktailparty. Är arrangemanget större än 50 gäster ser vi gärna till att det finns en hovmästare som koordinerar allt. Är det ett arrangemang som kräver en kock så räknar vi oftast en kock på ca 50 gäster.

Vid sent arbete och/eller när kommunala färdmedel saknas debiteras ersättning för taxiresa/resekostnader från festplatsen till vårt kök. Personalen är olycksfallsförsäkrad. Säbb & Blomqvist Catering innehar kollektivavtal och är medlem i Visita.

Pris per person och timme (inkl sociala avgifter):

 • Kock/kallskänka/serveringspersonal/garderobiär 395:-/timme*
 • Hovmästare/koordinator/bartender 425:-/timme*
 • Städhjälp 245:-/timme (vardagar kl 8–17)

 * + 40:-/timme efter kl 22.00 vardagar samt lördagar, söndagar och helg­dagar hela dagen.

Vi brukar räkna med att personalen börjar arbeta 2–3 timmar före arrange­mangets start och är klara 1 timme efter dess slut.

Projektledning inför event/bröllop så ingår det max 2 timmar för mötestid etc. Utöver dessa 2 timmar kostar det 425:-/timme.

Minimumdebiteringen är 4 timmar. Tiden räknas från avgång till återkomst till leveransköket på Tegelbruksvägen 5 i Hägersten.

Leverans

Vi levererar till önskad plats måndag–fredag mot ersättning. Helger vid överenskommelse. Leveransavgiften varierar beroende på avstånd och tidpunkt. Dessa priser gäller innanför tullarna i Stockholm. Leverans utanför tull enligt offert inklusive trängselskatt. Vid leverans till hus utan hiss/med små hissar, vagnar som ej går att rulla, vid lång väg till och från bilen eller om porslinet inte är ihopplockat tillkommer eventuella kostnader.

 • Vardagar 300:- enkel väg (kl 7–17)
 • Vid överenskommelse på helger ca 1200:-  enkel väg (kl 7–17)
 • Använder ni vår utrustning* tillkommer en returtransport på 300:-
 • (retur vardagar dagen efter eller måndag efter helg kl 7– 17)
 • Lastbil vid större arrangemang ca 1500:- enkel väg (offert)
 • Priset kan justeras vid speciella arrangemang
 • Jouravgift på 400:- tillkommer om bud sker före 07.00 eller efter 17.00 på vardagar
 • Före 07.00 tillkommer även 500:- för taxi till personal

* Ex. Uppläggningsfat, värmeskåp, vagnar och backar till maten.

Vill ni kan ni hämta och lämna allting själva i vårt kök på Tegelbruksvägen 5 i Hägersten. Telefonnummer vid hämtning och lämning: 0709-92 20 20. Returnera nästkommande vardag.

Porslin och utrustning

Förutom mat och dryck kan vi stå till tjänst med porslin, dukar, bord, stolar, belysning etc. Lämna era uppgifter så tar vi fram en offert. Allt efter era önskemål.

Extra transportkostnad tillkommer vid beställning av porslin, tält eller annan utrustning.

Engångskit etc.

Engångkit: Tallrik, bestick, servett och glas 30:-/p.

Vi levererar maten på engångsfat om ni så önskar mot en kostnad, cirka 20:- till 30:- per fat, beroende på storlek.

Dekorkit till buffé inklusive värmeljus 10:-/p.

Fin ”premium” engångsduk på rulle (1,25 x 25m). Vaniljfärgad. 1 100:-.

Skadat och förekommet gods

Vid fakturering debiterar vi för allt skadat, kantstött eller borttappat gods.Var därför noggrann med att kontrollera att allt gods följer med tillbaka.

Offert

En offert från oss är ett förslag där vi beskriver vad vi levererar och ger en uppskattning av kostnaderna. Giltighetstiden är 30 dagar. För större evenemang sänder vi ut en orderbekräftelse som vi vill ha din underskrift på för att minimera risken för missförstånd. Eller att ni godkänner offerten på mail.

Bokningsrutiner

Minsta beställning är 10 personer per rätt om ingenting annat anges. Under lördagar är minimumantalet 30 personer. Vi är glada om vi får er beställning så tidigt som möjligt, minst 5 vardagar innan beställningsdag. Självklart tar vi beställningar senare men vi kan då inte garantera hela vårt utbud. Senast 3 vardagar (72 timmar) innan leverans fastställes angivet antal. Därefter måste vi tyvärr debitera angivet antal. Vid större event gäller separata villkor via offert.

Avbokning

Du kan boka av din beställning fram till 7 vardagar före leverans. Vid senare avbokning debiteras 50 % av bokningssumman samt kostnader för nedlagd tid och råvaror. Vid avbokning senare än 3 vardagar (72 timmar) före leverans utgår debitering på 100 %. Vid större event gäller separata villkor via offert.

Betalning

Betalning sker kontant vid leverans eller på faktura. På priset tillkommer eventuella leverans- och personalkostnader samt ersättning för skadat eller förekommet gods.

Betalningsvillkor: 10 dagar netto vid fakturering, vid större arrangemang debiteras 50 % à conto. Privata kunder: betalning kontant eller faktura. Dröjsmålsränta med 22 % efter förfallodatum.

Obligatorisk administrationsavgift 40:- (+25 % moms).

Vi reserverar oss för eventuella pris- och sortimentsförändringar.

Observera att 12% moms tillkommer på samtliga angivna priser. På alkoholhaltiga drycker tillkommer 25% moms. Säbb & Blomqvist Catering är godkänd för F-skatt.

Kontakt

Säbb & Blomqvist Catering

Folkligt AB. Tegelbruksvägen 5

126 32 Hägersten

Telefon, kontorstid: 08-615 12 12

Telefon, jour: 0709-922 020

E-post: restaurangen@sabb-blomqvist.se

Hemsida: www.sabb-blomqvist.se

Nu när du gått igenom vårt utbud så vill du förhoppningsvis också ha kontakt med oss. Du kan göra förfrågningar eller beställningar via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig och svara på eventuella frågor.

Öppettider

Måndag – fredag 07.00 – 16.00. Kvällar och lördagar vid förfrågan. Söndagar stängt.

 

BESÖK ÄVEN

Vår Facebook-sida, Villkor, Hälso- & miljöpolicy, Checklista, Festvåningar & lokaler

 

 

Om ni vet vad ni vill ha

Om ni vill ha ett pris och förslag

Säbb & Blomqvist Catering · Telefon: 08-615 12 12 eller 0709-92 20 20 (jour) · restaurangen@sabb-blomqvist.se