Vår personal

För att allt skall fungera så krävs det duktiga lagmedlemmar där var och en har sina speciella uppgifter. Vårt lag ser ut så här:

TOMMY SÄBB

Företagets VD är en pratglad Rättvikspojk som brinner för matlagning, uppläggningar med fokus på färg & form. Han är arbetsmyra och ses ofta ute på olika event, där han med sin kreativitet bygger upp sagolika bufféer till kundernas förtjusning. Krögaren har en gedigen bakgrund i restaurangvärlden som tog sin början på stjärnkrogen; Michell. Andra krogar där han haft en arbetsledande position är; Nils Emils – Clas På Hörnet, Restaurang Hasselbacken, Restaurang Paul & Norbert, Grand Hôtel, Cirkus Restaurang, Gripsholms Värdshus & Hotell, Hässlö Werdshus samt Gripsholms golfkök i Mariefred.

STINA BLOMQVIST

Lugn och harmonisk dalkulla som är delägare i företaget och tillika Tommys sambo. Jobbar med det administrativa och som kallskänkschef. Expert på smarriga mackor, sallader och bakverk. Lång erfarenhet inom café- och restaurangvärlden, såsom kökschef på Bolm & Carlssons kök och Gripsholms golfkök. Hon är en mycket trygg och stabil person som inte viker sig en tum och behåller sitt lugna sätt även under de mest stressande situationer.

BJÖRN LÈVIN

Företagens kökschef och har huvudansvaret i köket. ”Inget är omöjligt” är hans motto. Björn är personen med huvudet på skaft, har alltid många bollar i luften. En trevlig, arbetsam och duktig karl som äskar att jobba. Björn har stor erfarenhet av krogvärlden i Stockholms och har varit verksam som både kock och souschef på krogarna Hannas krog, KB och Hasselbacken. Hans specialitet är fisk, som kommer från hans tid på Stockholms fisk. Sist så var han kökschef på Addfood Catering. Vi är mycket glada att ha en sådan person i vårt gäng.

MATIHAS GÖRANSSON

Mathias är en mycket duktig kock och kallskänka. Jobbar oftast med att stötta Stina i kallskänken. Är en kille som många önskar att få jobba med. Är lugn och trygg som alltid ställer upp. Har alltid nära med ett leende vilket vi ser som en oerhört bra egenskap i vårt gäng. Har en bakgrund från Stockholms kända krogar. Då han nu kliver in på ny mark med catering och event så kan vi nyttja hans kompetens och lyfta vårt goda renommé till ännu högre höjder.

ANDREAS LINDBERG

Andreas är en lugn person som sprider trygghet och harmoni runt omkring sig. Hans sätt att jobba med färg och form är vi mycket stolta över och det är en otroligt viktigt del i cateringen. Oftast är det honom som man ser lägga olika större dekorationer i köket. Som vi ser det så är den kunskapen oerhört viktigt för både ögat och smaken. Andreas kommer från Gotland, han har en gedigen bakgrund från gourmetkrogar på Gotland där de jobbar med bra lokala råvaror som hanteras med mycket kärlek. Andreas har även jobbat på Tures och andra krogar i Stockholm.

ANGELICA GRANSTRÖM

Angelica är en mycket duktig cateringkock som har kontroll på varje detalj runt er tillställning. Älskar att dekorera vackert i färg och form, som gör oss stolta över allt som lämnar Angelicas händer. Hennes passion för mat och matlagning gör att hon sköter jobbet på en mycket trevlig och hög nivå. Det är Angelica som även sköter alla bokningar gällande leveranser till er. Angelica kommer från en rad olika krogar i Stockholm med gott renommé.  Vi är mycket stolta över att ha henne hos oss.

SERVITÖRER/SERVITRISER, BUDKILLAR & DISKARNA

Personerna som är minst lika viktiga och det är våra servitriser och servitörer som ni oftast möter på plats hos er. De som gör ett oerhört jobb med fingertoppkänsla på varje event. Sedan så har vi personerna som levererar maten till er, alltid med ett leende och sist men inte minst vår underbara diskare Pablo som alltid ställer upp där det behövs.

 

BESÖK ÄVEN

Vår Facebook-sida, Personal, Hälso- & miljöpolicy, Mål & vision, Jobba hos oss, Vår historia, Feedback, Betyg & omdömen och Bli avtalskund.

Om ni vet vad ni vill ha

Om ni vill ha ett pris och förslag

Säbb & Blomqvist Catering · Telefon: 08-615 12 12 eller 0709-92 20 20 (jour) · restaurangen@sabb-blomqvist.se