Vår historia

Säbb & Blomqvist Catering startades 2005 av Tommy Säbb och Stina Blomqvist. Vi öppnade då en lunchrestaurang på Östermalm, den första tiden var tuff men vi ”ärvde” lite catering från föregående restauratör, då fick vi blodad tand och kände att det var spännande med olika maträtter och teman till varje fest. Samtidigt så frågade även våra stamgäster om man kunde få beställa sin mat direkt hem till den privata festen. Sagt och gjort, catering blev en succé!

Säbb & Blomqvist köksteam har en bakgrund från många kända krogar som bland annat Fredsgatan 12, Gyldene Freden och Edsbacka krog.

Säbb & Blomqvist Catering har under mycket kort tid ökat i omsättning, och vi ser det mycket positivt att våra kunder är nöjda och hela tiden återkommer till oss. Vi var även i behov av större lokaler så nu har vi på Säbb & Blomqvist flyttat till Tegelbruksvägen 5 i Stockholm.

Vi har på kort tid fått ett stort kontaktnät. Vårt cateringföretag anordnar fester och levererar mat till alla typer av arrangemang runt om i hela Stockholm.

 

Välkommen in i vårt festliga skafferi!

Väl mött Tommy Säbb & Stina Blomqvist med personal

 

BESÖK ÄVEN

Vår Facebook-sida, Personal, Hälso- & miljöpolicy, Mål & vision, Jobba hos oss, Vår historia, Feedback, Betyg & omdömen och Bli avtalskund.

Om ni vet vad ni vill ha

Om ni vill ha ett pris och förslag

Säbb & Blomqvist Catering · Telefon: 08-615 12 12 eller 0709-92 20 20 (jour) · restaurangen@sabb-blomqvist.se