Porslin & möbler

Porslin ingår oftast inte vid catering, de hyrs separat. Hos oss kan du hyra allt du behöver för festen och dukningen. Bord, dukar, stolar, glas, porslin, silverbestick, uppläggningsbestick, små tält, stora tält, serveringsutrustning, kristallkronor, belysning, dansgolv, barer, dryckeskylar, loungemöbler och värmeskåp är bara en del av vårt sortiment.

Vill du så hjälper vi dig även med dukningen. Säg bara till, så får du som du vill ha det. Lämna dina uppgifter så tar vi fram en offert. Allt efter era önskemål.

Information om leveranser för porslin & möbler

Hyrt porslin och möbler ska lämnas och hämtas en viss dag och under en viss tid som anges i offerten/bokningen. Porslinet kommer nydiskat och i backar eller vagnar. Räkna noga att allt är med och stäm av antalet med uthyraren.

När porslin och glas sedan ska lämnas tillbaka igen behöver allt bara sköljas av. När porslin hyrs räcker det inte riktigt med enbart gaffel, knivar, glas och tallrikar. Det behövs ofta karotter, såssnipor, peppar- och saltkar, blomvaser, dukar, servetter och karaffer, liksom kaffeporslin och skedar för att göra middagen komplett. Det är snopet att missa något så skriv upp hela menyn och er tanke för er tillställning inklusive drycker så att inget glöms när vi gör er offert.

Extra transportkostnad tillkommer vid beställning av porslin, tält eller annan utrustning.

Engångskit etc.

  • Tallrik, bestick, servett och glas 10:-/p.
  • Vi levererar maten på engångsfat om ni så önskar mot en kostnad per fat, 10 – 15:-.
  • Dekorkit till buffé inklusive värmeljus 10:-/p.
  • Fin ”premium” engångsduk på rulle (1,25 x 25m). Vaniljfärgad. 1 100:-.

Vi rekommenderar så långt som möjligt att servera maten på riktigt porslin då det blir både vackrare och lättare att hantera.

 

BESÖK ÄVEN

Vår Facebook-sida, Event & arrengemang, Temafest, Porslin & möbler, Dekor & rekvisita, Personal, Eventbilder, DJ, Musik & underhållning, Aktivitetstips, Festvåningar & lokaler

 

 

 

Om ni vet vad ni vill ha

Om ni vill ha ett pris och förslag

Säbb & Blomqvist Catering · Telefon: 08-615 12 12 eller 0709-92 20 20 (jour) · restaurangen@sabb-blomqvist.se