Eventbilder

Här finner ni blandade bilder från olika event som vi har genomfört under åren.
Bilderna är tagna av oss själva och våra kunder, om inget annat anges.

 

temafest soul, fotografiska museet

Vid fotografiska museets festvåning med panoramafönster över hela djurgårdens vatteninlopp firades det ståtligt och lyxigt på detta 50-års kalas. Utsikten anses vara oslagbar och miljön likaså. Tema var ”Soul”.  Inredningen smyckades med kända soulartister på väggar och ljussättningen var lätt röd för att förhöja stämningen. I bakgrunden spelades alla 80-talsdängor på bildskärm som förhöjde festens puls lång in på nattkröken. 

Fler bilder

 

event på Clustret

Säbb & Blomqvist hjälpte ett av Sveriges största säkerhetsföretag att fira 10 år med en jubileumsfest på Clustret där de bland annat avnjöt en trerätters middag med utvalda drycker! Clustret var uppdukat i en läcker, svart festdukning med silverdekor. Kvällen avslutades med sprakande fyrverkeri . Ett eventbolag höll ihop kvällen och efter middagen spelade välkända artister uppe på scenen! Tillsammans med en discjockey höll de sedan dansgolvet fyllt ända in på småtimmarna!

Fler bilder

företagsevent djurgården, liljevalchs

Vi på Säbb & Blomqvist Catering körde ett Företagsevent på Liljevalchs ute på Djurgården. Företagets representanter kom från världens alla hörn. Planeringen var minutiös för att få ihop allt. Allt från en stråkkvartett vid entrén till tal och uppträdanden. Välkomstminglet var med en skönsjungande sopran som spred stämningen inför deras störa event. När gästerna var klara med middagen så öppnades vårsalongen och gästerna fick se årets fina konstutställning på Liljevalchs. Vi på Säbb & Blomqvist Catering hjälper gärna er med allt från en klassisk konferens till en nytänkande företagskickoff eller ett event. En trevlig firmafest då och då brukar även bidra till en bra stämning på jobbet. 

Fler bilder

 

 

havets botten, temafest

Gästerna hämtades upp med bussar för färd mot festlokalen. När kunderna anlände så visades vatteneffekter uppe i taket med vågor så man fick en känsla av att vara på havets botten. Som välkomstdrink serverades det en havsblå kreation. Lokalen var läckert smyckad med snäckor, fisknät, tång, vattenväxter, havets glömda skatter, skaldjur och bufféns färger höll temat koraller. Kvällens meny gick i samma anda med bland annat dykplockade pilgrimsmusslor och andra nykokta skaldjur. Därefter tog discjockeyn vid och höll feststämningen på topp.

Fler bilder

 

lilla nobelfesten, Norstedts

Ett av Sveriges största bokförlag fick uppleva en sagolik afton på Norstedts i slutet av december. Den årliga ”lilla” Nobelfesten ägde rum i anrika lokaler. Dagen till ära var färgsatt i guld och lila! 150 personer var bjudna och de avnjöt en 3-rätters sittande middag tillsammans med levande klassisk musik.

Fler bilder

 

bröllop kungliga borgen

Bröllopet gick av stapeln i början av juni med en avslutande stor fest. Gästerna började kvällen med champagne och jordgubbar ute i den grönskade trädgården runt den rosa borgen.  Hos dem firar man ståtligt! Gästerna avnjöts av ett flertal härligt sammansatta rätter med lockande dofter från grillarna samt välkylda drycker. Senare så öppnades baren och dansgolvet ända inpå småtimmarna.

Fler bilder

 

mellanöstern, temafest

Säbb & Blomqvist Catering genomförde i slutet av maj en mellanösternfest för ett fackförbund. Lokalen var varmt ljussatt och smyckad med färglada tyger, orientaliska lyktor, exotiska blommor och en läcker kuddhörna fylld med orientaliska mattor och låga orientaliska bord med tindrande ljus! Ute på terrassen fanns det en exotisk bar med färglada drinkar och inredningen var varm och mysig. Under middagen avnjöt gästerna en bordsbuffé med smaker från mellanöstern. Senare på kvällen underhölls gästerna av två magdansöser, klädda i färgstarka och glittriga dräkter.

Fler bilder

 

schweiziska ambassaden

En ambassad genomförde i samarbete med Säbb & Blomqvist sitt ”viktigaste event 2011”. Gästerna var 300 och kom från hela världens hörn.  Vårt mål var att det samlade intrycket av eventet skulle kännas som ”världsklass”. Med temat moderna Kungliga smaker valde vi även att presentera en Schweizisk klassiker; raklett ost med tillbehör som gästerna åt av förtjusning.

Fler bilder

 

nolte küchen, vip-invigning

Slutet av augusti hjälpte vi en stor köksleverantör med en invigning av deras nya lokaler. En stilig Doorman hälsade alla välkommen i entrén och väl inne ackompanjerade en loungepianist gästernas ankomst. Företagets VD klippte bandet och förklarade de nya lokalerna invigda innan en läcker mingelbuffé med tema Tyskland väntade gästerna.

Fler bilder

 

Sköna hem, invigning

Säbb & Blomqvist fick uppdraget att stå för lanseringen av nya tidningen Skapa stilen. Vi byggde upp ett lanskap av modern design. Det serverades läckra och lockande maträtter med influenser från olika delar av världen och som avslutning bjöds gästerna på dessertbuffé.

Fler bilder

 

Alecta, styrelsemiddag

I vår egen festvåning genomfördes en stor fest för ett av Sveriges största pensionsbolag. Gästerna började kvällen med champagne och canapeér ute i den vackra entrén för att sedan fortsätta med en specialskapad 3-rätters meny. För underhållningen stod bland annat av kända schlagerartister och under middagen underhölls gästerna av ett cabaretgäng som både sjöng och spelade.

Fler bilder

 

handelsbanken, chefsmiddag

Säbb & Blomqvist har haft förmånen att få arbeta med en av Sveriges största banker under ett flertal år och fick förmånen att arrangera deras styrelsemiddag.  En härlig buffé väntade gästerna och till sist en mjölkchoklad- och Baileys mousse med citrussterrin, citrussorbet och hallonjuice samt god dryck till.

Fler bilder

 

kräftskiva

En solig augustidag genomförde Säbb & Blomqvist Catering en kräftskiva för ett företag i kvällssolen. Det serverades underbart goda och moderna tilltugg med en klassisk iskall gin & Tonic som fördrink. Under middagen bjöds det på allsång och en trevlig kräftbuffé precis vid kajen i solnedgången. Kajen var dekorerad i kräfttema som skapade en härlig stämning tillsammans med både personal och gäster.

Fler bilder

 

magitema

Chartrade bussar hämtade upp gästerna utanför deras kontor och när de var framme väntade en blodig Bloddy Mary som fördrink bland kusligheterna. Allt var uppbyggd i svart och röd miljö som dekorerades ”magiskt” bra med allt från rökmaskiner, brasor och blodröda lyktor samt annat kusligt för stämningens skull. Det serverades ”dögod” grillad kalv med nattvardssky och svartpepparoblat enligt reglerna i kvällens tema.

Fler bilder

Säbb & Blomqvist Catering · Telefon: 08-615 12 12 eller 0709-92 20 20 (jour) · restaurangen@sabb-blomqvist.se