Wok, gryta & panna

Enkel, varm och rejäl mat. Allt på samma fat! Om ni är fler än 80 personer kan du beställa en jättepanna. Pannan håller maten varm om inte alla kan äta på en gång. Pannan sköts av en eller flera kockar. Gott, spännande och lite show på köpet. Det går naturligtvis bra att beställa dessa rätter för sällskap med färre gäster, dock ej med jättepannan.

 

SNABBLÄNKAR:

Wok, gryta & panna | Vegetariskt wok, gryta & panna |

 

TÄNK PÅ ATT du måste beställa för minst 20 personer av rätterna nedan. Under helger är minimumantalet 30 personer. Moms 12% tillkommer på alla priser. Eventuell leveransavgift tillkommer. Betalning kontant eller mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar netto.

OBS! Vi kan inte ta ansvar för om någon är kraftigt allergisk. Säbb & Blomqvist Catering verkar i ett restaurangkök och då kan råvaran kontamineras.

Våra kockar tillagar buffén från grunden på fina råvaror. Vi är glada om vi får er beställning så tidigt som möjligt, helst 5 vardagar innan beställningsdag. Självklart tar vi beställningar senare men då kan vi inte garantera hela vårt utbud. Råvaror skall inhandlas, tillagas och marineras osv. Vi levererar maten hem till er eller ni hämtar den hos oss.

Alla rätter serveras med en krispig sallad och hembakat ljust och mörkt bröd, knäcke samt smör.

Tänk på en siffra!

1.

Gräddstuvad viltskav med skogssvamp, serveras med rårörda lingon

och potatisspuré. 135:-/p

 

2.

Texas bean chili på högrev med chunky guacamole, läskande gräddfil, svart bönsalsa och salsa cruda med koriander samt picklad rödlök, skivad jalapeño och limeklyfta. Serveras med mjukt tortillabröd och tacoschips. 150:-/p

 

3.

Ungersk gulasch med paprika, kummin och citron, serveras

med gräddfil och ris. 145:-/p

 

4.

Italiensk kalvgryta med karljohanssvamp och grädde, serveras med

ugnsrostade potatisar med rosmarin. 175:-/p

 

5.

Jambalaya med kycklingfilé, rostad paprika, starkt kryddad korv och räkor,

serveras med vitlöksdipp. 145:-/p

 

6.

Indisk kycklingcurry med mandel och russin samt mango chutney, serveras med gult kryddris. 155:-/p

 

7.

Tom ka gai-gryta med kycklingfilé, kokosmjölk, citrongräs och ingefära,

serveras med nudlar och koriander. 135:-/p

 

8.

Coq au vin på majskycklingfilé i sås på rödvin, bacon, lök och

champinjoner, serveras med potatispuré. 145:-/p

 

9.

Thai green chicken curry-wok med kycklingfilé, grön curry, kokosmjölk, pak choy och sticklök, serveras med asiatisk gurksallad och basmatiris. 135:-/p

 

10.

Klassisk Pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor, worcestershiresås,

HP-sås, senap och ketchup 125:-/p

 

11.

Fajitas med strimlad kycklingfilé och grönsaker såsom tomat,

majs, rödlök, jalapeño och riven ost, serveras med tortillabröd, chunky salsa och guacamole samt gräddfil. 145:-/p

 

12.

Sydfransk fisk- och skaldjursgryta med tomat, saffran och vitlök,

serveras med parmesanost, krutonger och aioli samt bondbröd. 155:-/p

 

13.

Chili con carne på nötfärs, vita bönor, paprika och tomat, serveras med crème fraiche och ris samt rå lök och skivad baguette. 135:-/p

 

14.

Wok med räkor (miljömärkt) färska grönsaker och röd

thaicurrysås, serveras med mangosalsa kryddat med koriander, lime och

chili samt basmatiris. 195:-/p

 

15.

Boeuf Bourguignon med champinjoner, sidfläsk och steklök i rödvinssky.

Serveras med potatispuré. 155:-/p

 

 

Vegetarisk wok, gryta & panna till lunch och kväll

Alla rätter serveras med en krispig sallad och hembakat ljust och mörkt bröd, knäcke samt smör.

Önskas ett större utbud, besök även vegetariska varmrätter eller vegetariska bufféer.

 

1.

”Gryta” på bakad rotselleri, variation av kål samt svamp - och tryffelgräddsås, serveras med friterad persilja och hasselnötsolja. 165:-/p

2.

Grönsaksgryta med penang curry, basmatiris och sesammarinerad böngroddsallad. 135:-/p

3.

Italiensk grönsaksgryta med karljohanssvamp och grädde, serveras med ugnsrostade potatisar med rosmarin. 140:-/p

4.

Jambalaya ”vego” med kryddstekt qournfilé, rostad paprika och grönsaker, serveras med vitlöksdipp. 135:-/p

5.

Indisk grönsakscurry med mandel och russin samt mango chutney, serveras med gult kryddris. 140:-/p

6.

Tom ka gai-gryta med qournfilé, kokosmjölk, citrongräs och ingefära, serveras med nudlar och koriander. 135:-/p

7.

Thai green vegocurry-wok med grönsaker, qourn, grön curry, kokosmjölk, pak choy och sticklök, serveras med asiatisk gurksallad och basmatiris. 135:-/p

8.

Rotfrukts pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor, worcestershiresås, HP-sås, senap och ketchup. 125:-/p

 

 

Om ni vet vad ni vill ha

Om ni vill ha ett pris och förslag

Säbb & Blomqvist Catering · Telefon: 08-615 12 12 eller 0709-92 20 20 (jour) · restaurangen@sabb-blomqvist.se