Säsongsmenyer

Menyer för alla tillfällen och säsonger.

Nedan finner du säsongsmenyer för alla tillfällen. Givetvis är vi öppna för dina förslag och skräddarsyr självklart efter önskemål. Se detta som inspiration och tveka inte att kontakta oss för frågor och funderingar.

Kanske grillat precis när sommarvärmen börjar komma? Tänk dig en grillfest i det gröna. Våra grillmästare dukar upp en generös buffé med kött, fisk, skaldjur, grönsaker, frukt och därtill sallader och såser förstås.

Bestäm själva om ni vill avnjuta middagen på filtar i gräset, eller kanske göra det hela till ett mingelgardenparty! Hur som helst blir det sannolikt en av årets mest omtalade grillfester!

TÄNK PÅ ATT Du måste beställa minst 10 av en och samma rätt. Under helger är minimumantalet 30 personer. Moms 12% tillkommer på alla priser. Eventuell leveransavgift tillkommer. Betalning kontant eller mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar netto.

Våra kockar tillagar buffén från grunden på fina råvaror. Vi är glada om vi får er beställning så tidigt som möjligt, helst 5 vardagar innan beställningsdag. Självklart tar vi beställningar senare men då kan vi inte garantera hela vårt utbud. Råvaror skall inhandlas, tillagas och marineras osv. Vi levererar maten hem till er eller ni hämtar den hos oss.

AKTUELLA SÄSONGSMENYER

Allt från bufféer, 3-rätters och desserter efter säsong.

Prova gärna vår Helgkasse.

Vårt säsongbaserade utbud

På webben finner ni allt från Frukost, Lunch, Buffé, Á la carte, Plock & mingel och Dryck med mera. Dessa böckerna följer vad årstiden har att erbjuda.

Klicka på respektive bild nedan för att ladda hem en säsongsbok!

Om ni vet vad ni vill ha

Om ni vill ha ett pris och förslag

Säbb & Blomqvist Catering · Telefon: 08-615 12 12 · restaurangen@sabb-blomqvist.se