Betyg och omdömen

här har vi lagt upp ett utval av olika recensioner och omdömen vi fått under den senaste tiden. Stort tack till alla våra värdefulla kunder!

 

Betyg från Facebook, Google med mera

Björn G

Som kökschef på en advokatbyrå så har jag många måltider & event med mycket krävande och medvetna gäster. Ibland när det behövs backup vid hög arbetsbelastning etc. så anlitar jag alltid Säbb & Blomqvist catering. De uppfyller så väl mina som mina gästers förväntningar på god mat, snygg presentation. De besitter även en proffesionalism i bemötande och genomförande av alla tjänster de erbjuder. Det känns för mig tryggt att anlita dem när jag själv inte är på plats. Kan varmt rekommenderas till alla som behöver en grymt bra leverantör av catering och event.

Madeleine

Jag anlitade Säbb & Blomqvist en andra gång när vi behövde catering på jobbet. Alla var supernöjda även denna gång!

Biljana

Jag är super nöjd. Tack.

Tommy Lantmännen

Från jord till bord är Lantmännens slogan. Tommy och hans gäng visade vid förra årets julbord vad dom kan åstadkomma. Vårt val detta år är givet.

Anna

Bästa cateringen i stockholm utan tvekan!

Jörgen

Har aldrig träffat ett så proffsigt gäng till min fest. Det gjorde min dag till fullo på många olika sätt. Jag kommer att anlita dem i fortsättningen.
Jörgen

PeA Scotte

Kan verkligen rekommendera Säbbens catering - de lägger ner både själ och hjärta i maten och man känner också smaken av det. Lägg därtill sedan deras vänliga och trevliga bemötande. Jag har använt mig av Säbben flera ggr till jul, till ett mingel och till studentfest, nästa år är det dags igen för det.

Mikaela Sally Linnéa Lundmark

Bästa stället. Bästa maten !

Ina Aliu

Bäst......i stockholm

André Wognum

Säbb & Blomqvist Catering kan verkligen sina saker. Fantastisk mat och lysande service. Tack!

 

PS. Besök gärna vår Facebook-sida

 

Källa: Enterprise Magazine

Mycket mer än bara catering*****

Lunch till arbetsplatsen, mingelmat till studenten eller stort kundevent för företaget. Oavsett vilken typ av firande strävar Säbb & Blomqvist Catering alltid efter att vara förstahandsvalet när det handlar om fest och catering. Med kockar hämtade från de kända stjärnkrogarna och ett personligt intresse i sina kunder har företaget på bara några år blivit ett av de ledande i landet i sitt slag.

– Jag tycker att den personliga kontakten är viktigast av allt. Därför har jag genomfört ett eget koncept där varje kock tilldelas en kund och får ansvar för den hela vägen – från den första kontakten och offertskrivandet till att laga maten och följa upp eventet efteråt, förklarar Tommy Säbb som äger och driver cateringfirman Säbb & Blomqvist Catering i Stockholm.
Han halkade in i branschen redan som tonåring då han tröttnade på arbetet på sin pappas elfirma och i stället fick jobba extra på en kompis pappas restaurang. Tommy sökte sedan till restauranglinjen på gymnasiet och utbildade sig till kock. Sedan dess har han arbetat på ett antal stjärnkrogar med olika matkulturer runtom i landet.
– Efter 15 år började jag tröttna på att arbeta så mycket helger och sena kvällar och bestämde mig i stället för att öppna en golfrestaurang. Den drev jag i ett par år tills jag i stället valde att satsa på en lunchrestaurang som höll på att gå i konkurs på grund av att jag var van att bara arbeta med fina och dyra råvaror, vilket inte riktigt fungerar ihop med lunchpriser, menar han.
Det var då idén med catering växte fram. Såväl bröllopsfester och företagsevent som luncher och mingeltillställningar finns i utbudet och genom att samla de bästa kockarna, handplockade från olika stjärnkrogar, har verksamheten gått spikrakt uppåt sedan starten för sex år sedan.
– Alla våra kockar har lång erfarenhet av arbete på bra krogar och har precis som jag blivit äldre och velat börja arbeta mer dagtid för att de skaffat familj. Vi har främst stora företag som kunder, men även mycket privatfester. Och vid studenttider är det de privata evenemangen som överväger.

Målet är att alltid vara förstahandsvalet när fester och event ska ordnas och genom att alltid tacka ja till förfrågningar har Säbb & Blomqvist Catering skapat ett förtroende som gör att kunden kan lita på att bolaget löser situationen även nästa gång.
– Vi kan till exempel ta hand om ett helt event, från en tom lokal till dekoration, uppdukning, underhållning, mat och disken efteråt. Att vi gör bra jobb och får nöjda kunder är viktigt för att få rekommendationer och nya uppdragsgivare.

 

Källa: NR Magazinet

Stockholms bästa catering*****

Dignande bufféer tillreds med omsorg och precision

Med gedigen erfarenhet och ett sammansvetsat gäng, gör Säbb & Blomqvist cateringupplevelsen till något utöver det vanliga. Fyra av fem kockar har erfarenhet från stjärnkrogar och menyn lämnar inget i övrigt att önska.

- Vi har femtiotvå olika bufféer, husmanskost, sallader, pajer, desserter och mycket annat.
När Tommy Säbb räknar upp allt som Säbb & Blomqvist har att erbjuda vattnas det i munnen. I Matiga boken kan kunderna bläddra igenom sida efter sida med lockande menyförslag till festen, affärslunchen eller en picknick med vännerna. Säbb & Blomqvist är ett företag med nio anställda och driver både lunchrestaurang och catering. Men för Tommy Säbb började allt i liten skala.
- Jag var inställd på att bli elektriker och ta över min fars elfirma. Men så började jag som diskare på en kompis pappas restaurang och på den vägen är det, säger Tommy.
Från diskare jobbade Tommy sig uppåt och landade tillslut som kökschef. Efter restaurangskolan jobbade han på ett flertal välkända krogar, bland annat som stjärnkock i närmare femton år. Med den bakgrunden ställer Tommy höga krav på sin verksamhet.
- Jag och min kökschef hade väldigt stora planer för Säbb & Blomqvist när vi startade och kvaliteten kommer vi aldrig tumma på. Det är alltid minst två stycken som smakar på maten innan den går ut, säger Tommy.
Utöver cateringverksamheten driver Säbb & Blomqvist företaget Alectas lunchrestaurang. En verksamhet som lockar i snitt trehundra lunchgäster om dagen.

För Säbb & Blomqvist är catering inte bara mat. Alla deras bufféer, med namn som Mumsiga smaker, Grillsmaker, Sköna smaker, Turkiska smaker och Hälsosmaker, komponeras med tanke på färg och form. Både porslin och dekorationer ska passa in i konceptet och förstärka helhetsupplevelsen av maten.
- Det allra viktigaste inom den här branschen, förutom kompetensen i köket, är att kunna läsa av kunden. Du ska få en personlig relation till kunden så att du kan avgöra vilken mat, vilket porslin och vilket upplägg som passar just den kundens ändamål, säger Tommy.
Att man sedan brinner för det man gör är en självklarhet för Tommy, som efter alla år varje dag tar sig an sitt jobb med samma engagemang och entusiasm.

Säbb & Blomqvist Catering · Telefon: 08-615 12 12 eller 0709-92 20 20 (jour) · restaurangen@sabb-blomqvist.se