Aktivitetstips

Gourmetmiddag & avsmakningsmeny

Gourmetmiddagar och avsmakningsmenyer är till för er som har mat som passion. Vi har gedigen erfarenhet av ”gästspel” som vi jobbat på eller själva arrangerat.

Att nämna namn med klang som vi jobbat med på gästspel är:

  • Christer Lingström – Edsbacka Krog
  • Gert Klötzke – Kocklandslagets chef samt kökschef på Gripsholms Värdshus & Hotell
  • Roland Person – Franska Matsalen
  • Årets kock – Finska kocklandslaget
  • Tommy Säbb – Gästpel på Hässlö Werdshus samt Idre Fjäll

Ring så skräddarsyr vi en gourmetmeny till just er.

Minsta beställning är 10 personer per meny. Under helger är minimumantalet 30 personer.

Matlagningskurs

Under trevliga och lärorika former lagar ni er egen middag tillsammans med oss, och till sist njuter vi av resultatet. Att laga mat tillsammans är lärorikt både i matlagningens och i samarbetets ädla konst. Att laga mat är också en konst i att planera och skapa, väl så värdefulla egenskaper för arbete och privatliv. Så, laga mat med era vänner eller arbetskamrater och ni får en utmanande och god stund tillsammans.

Kontakta oss så skräddarsyr vi det upplägg ni önskar med passande lokal för ert sällskap, så det blir det absolut bästa möjliga. Vi kommer gärna med offert. För det här gillar vi!

Minsta beställning är 10 personer och som mest 25 personer.

Ostprovning

I kombination med ett gott vin provas olika sorters ostar. Ni får lite historik och information om dessa.

Drycksprovningar

Under trevliga och lärorika former provar ni er egen favorit tillsammans med en kunnig sommelier. Att prova dryck är en konst, så prova dryck med era vänner eller arbetskamrater och ni får en garanterad utmanande stund tillsammans. Kontakta oss så skräddarsyr vi de upplägg som passar just er.

Minsta beställning är 10 personer per provning. Under helger är minimumantalet 30 personer.

Wine & Food in Balance

Vi provar 4-5 viner

Champagne/Mousserandevin

Provning med sabrering som avslutning. Vi provar c:a 4-5 olika sorter

Whiskyprovning

Lär er skillnaden mellan de olika typerna. Vi provar c:a 5 olika whisky sorter

Whisky & Cognac

Lär er skillnaden mellan de två destillaten. Vi provar c:a 6 olika drycker

Ölprovning

Lär er olika typer av öl. Vi provar c:a 5 olika sorter

Svensk dryckesprovning

Vi provar och lär oss mer om de svenska nubbarna.
Vi provar c:a 5 olika sorters brännvin

Druvprovning

Vi provar druvtypiska viner och lär oss skillnaden mellan de olika typerna.
Vi provar mellan 4 & 6 viner

Landsprovningar

Vi provar och lär oss mer om viner från ett specifikt land. Vi provar c:a 5 viner

Vodkaprovning

Vi provar och lär oss mer om vodka. Vi provar c:a 4-5 olika sorter

Naturligtvis gör vi andra provningar på förfrågan och efter önskemål.
Slå en signal så berättar vi mer om respektive provning och priser.

Varmt välkomna!

Boka  Offert

Säbb & Blomqvist Catering · Telefon: 08-615 12 12 eller 0709-92 20 20 (jour) · restaurangen@sabb-blomqvist.se